První kolektivní kontrola

Po sérii průběžných namátkových kontrol jsme provedli dne 07.11.2017 první velkou kolektivní kontrolu, uskutečněnou v hlavní jídelně. Kontrola byla zaměřena na čistotu prostředí, chuťové i kvalitativní vlastnosti pokrmů, dle subjektivního vjemu. Gramáže pokrmů byly převáženy přesnou kalibrovanou digitální váhou. Nechybělo ani přeměření teplot jednotlivých pokrmů pomocí kalibrovaného potravinářského teploměru, splňujícího potravinářsko-hygienické normy. Zaznamenané informace nyní zpracováváme. O výsledcích kontrol vás budeme průběžně informovat.

Při každé kontrole sledujeme i stavy naplněnosti výdejních automatů balených pokrmů RAJ. Na našich kontrolách se zcela běžně zaměřujeme i na oblasti, hlášené v podnětech našich strávníků. Vždy se snažíme objektivně a nestranně vyhodnotit závěry situací a komunikovat se všemi stranami k dosažení vzájemné spokojenosti.

Pokud máte cokoli na srdci, kontaktujte nás, prosím, na uvedených kontaktech nebo jednoduše napište zprávu na tomto webu (v levé části).

Děkujeme strávníkům i Třineckým Gastroslužbám za spolupráci.
S pozdravem Stravovací komise.

You may also like...