Výsledky schůzky s vedením Třineckých Gastroslužeb

Vedení Třineckých Gastroslužeb (dále jen TG) jsme představili nové složení stravovací komise, včetně jejího pole působnosti a vytyčených cílů. Stravovací komise má za nejvyšší cíl práci s informacemi, tj. komunikaci se strávníky i TG. V roli nestranného prostředníka přijímáme podněty od strávníků, ale jsme taktéž připraveni přijímat podněty druhé strany. V další fázi operativním způsobem ověřujeme reálnou skutečnost oproti podaným podnětům a dle výsledku kontroly konáme další potřebné kroky, až do vyřešení situace k všestranné spokojenosti (ideálně).

Dalším důležitým bodem schůzky byla prezentace podnětů od strávníků ve skupině TŽ-MS. Tyto podněty jsme předali vedení společnosti a průběžně budeme zkoumat vývoj jejich řešení.

Posledním bodem bylo uzavření dohody o vstupu stravovací komise do kuchyní jednotlivých provozoven TG v rámci areálu TŽ. Tento bod se týkal také podmínek k udělení těchto vstupů, aby nedošlo k porušení hygieny na pracovištích.

Rádi bychom poděkovali jednatelce TG, paní Ing. Yvettě Stonawské za její ochotu a vstřícnost, kterou dala najevo, že TG se nemají důvod vnitřních kontrol stravovací komise bát 🙂
Věříme, že celková spolupráce strávníků, stravovací komise a TG povede k vysoké spokojenosti všech stran!

Těšíme se na průběžnou spolupráci se všemi.

S pozdravem Stravovací komise.

You may also like...